RESERVEDELE TIL DIN TRAILERHer på siden finder I et lille udsnit af, hvad vi har liggende på hylden med reservedele. Den letteste, hurtigste og sikreste vej til at finde netop den reservedel, som passer til jeres trailer- fabrikat og model, er at ringe til Randers Trailer på telfon:

+45 3125 4050 eller sende os en mail på info@randerstrailer.dk med jeres forespørgsel samt oplysninger om trailerfabrikat, model og årgang. Vi ser frem til at modtage jeres forespørgsel.

Aksler
Hjul1
Lukkebeslag
Bremser
Lys
Lagluft

NÅR DU HANDLER BRUGTAt købe en brugt trailer er en oplagt måde, at spare penge på. Du skal bare huske på, at en trailer skal serviceres, have checket bremser, lys, bund mm. - Dette er selvfølgelig særligt vigtigt, når man køber brugt. 

 

Hos Randers Trailer kontrollerer vi, de trailere vi sælger. Vi har  reservedele til, og kan udføre nødvendig service og reparation af, alle kendte mærker.  

Det er ikke altid, vi når at lægge de enkelte vogne ud på vores hjemmeside i samme tempo, som vi får dem på lager. Det kan derfor godt betale sig, at kontakte os for at høre, om der eventuelt er brugte vogne på vej. 


Husk vi tilbyder også finansiering eller leje.